Acord Utilizatori

Acest acord cu privire la conținutul utilizatorilor stabilește termenii care se aplică pentru dvs. atunci când utilizați funcțiile interactive pe website-ul nostru.

Când faceți click pentru a accepta acest Acord privind conținutul utilizatorilor, sunteți de acord să respectați termenii săi în plus față de termenii și condițiile noastre de utilizare ale website-ului, sunteți de acord că informațiile dvs. vor fi prelucrate în conformitate cu politica noastră de confidențialitate și că vom utiliza cookie-uri și tehnologii similare în conformitate cu politica noastră privind cookie-urile. Acest Acord privind conținutul utilizatorilor este valabil începând cu data de 01.01.2020. Citiți cu atenție acest Acord privind conținutul utilizatorilor. Vă recomandăm să imprimați o copie a acestui Acord privind conținutul de utilizator pentru arhiva dvs., precum și orice versiuni viitoare ale acestuia, deoarece o vom actualiza periodic în funcție de nevoie. În cazul în care, din orice motiv, nu sunteți de acord cu acest Acord privind conținutul utilizatorilor sau nu doriți să fiți subiect al unui sau de al tuturor termenilor săi, nu trebuie să faceți click pe acordul cu acest Acord privind conținutul utilizatorilor și nu trebuie să accesați sau să utilizați funcțiile interactive ale siteului nostru, publicați link-ul către site-ul nostru, contactați alți utilizatori ai site-ului nostru sau încărcați orice conținut pe site-ul nostru.

În cazul în care acest lucru este cerut de lege, vă vom informa cu privire la orice schimbări pe care le facem la acest Acord privind conținutul utilizatorilor prin publicarea unui anunț pe site-ul nostru. În cazul în care modificăm acest Acord privind conținutul utilizatorilor, vom publica versiunea actualizată pe siteul nostru cu o nouă dată efectivă indicată la începutul acestuia. Data la care a fost modificat ultima dată acest Acord privind conținutul utilizatorilor este prezentată în partea superioară a documentului și este descrisă ca “data efectivă” a documentului.