Afecțiuni

În cadrul cabinetului doctorului Chiriac din Constanța sunt tratate afecțiuni ale genunchiului, ale umărului, ale spatelui și alte afecțiuni ce pot fi tratate prin fizioterapie, kinetoterapie sau alte proceduri medicale. Fie că trece pragul cabinetului o persoană obișnuită sau un sportiv de performanță, orice client are parte de cea mai mare grijă și atenție pentru o recuperare ușoară și pentru o stare generală de sănătate fără dureri și complicații

Dureri genunchi

Cele mai frecvente cauze ce determină durerea la nivelul genunchilor pot fi: leziuni ligamentare (necesită, de regulă, intervenție chirurgicală), rupturi meniscale – medial sau lateral – în funcție de întinderea rupturii (poate necesita intervenție chirurgicală de asemenea), procese inflamatorii articulare: poliartrita reumatoidă, spondilită anchilozantă, artroza genunchiului (durere ce apare în mod predominat seara și după efort fizic) sau coxatroza (afectarea șoldului ce poate determina o durere ce radiază la nivelul genunchiului).

Mai mult

Dureri umăr

Durerea de umăr este des întâlnită ca o reacție secundară a unei răniri sau a unei afecțiuni a articulației umărului. O leziune poate afecta ligamentele sau tendoanele care înconjoară articulația umărului. Uneori, durerea de acest tip poate fi indicator al artitei sau osteoartritei.

Mai mult

Alte afecțiuni

În medicina recuperatorie se regăsesc zeci de afecțiuni ce afectează multe zone ale corpului nostru extrem de complex. Foarte comune sunt hernia de disc, durerile lombare sau de spate, cele de genunchi sau cervicale. Din fericire, foarte multe dintre aceste afecțiuni se pot ajusta și vindeca.

Ține doar de pacient să ia măsura potrivită și să fie dispus de o schimbare. Vestitul medic al Greciei antice, Hipocrate, spunea cândva: Înainte de a vindeca pe cineva, întreabă-l dacă este pregăit să renunțe la ceea ce l-a îmbolnăvit. Fizioterapie – Kinetoterapie – Ozonoterapie… După consult, vedem unde ne situăm!

CONTACT

Articole utile