Este sigur să apelezi la Terapia cu Ozon?

Ozonoterapia înseamnă administrarea unei cantități de ozon pentru tratarea anumitor afecțiuni, dezinfectarea rănilor și pentru stimularea sistemului imunitar. De-a lungul timpului, această terapie și-a dovedit eficiența în varii afecțiuni cronice.

Este ceva sigur însă? Dacă te lași pe mâna specialiștilor, da. Cifrele mari ale pacienților ce au apelat la Ozonoterapie de-a lungul timpului dovedește eficiența acesteia.

În anul 2018 s-a constatat că 1% din populația adultă din România suferă de dureri de spate de tip inflamator [sursă]. Mulți și-au găsit leacul în anumite domenii medicale, în funcție de complexitatea cazului. Mulți se orientează către Ozonoterapie adică terapia cu Ozon, ceva început în secolul XIX și XX și cu primul raport medical pe subiect publicat în anul 1974.

Procesul practic presupune o injectare cu ozon, o administrare sistemică a ozonului. Prin acest proces se oxigenează corespunzător sângele din corp, printr-un fel de by-pass al plămânilor. Este un proces ce nu presupune internare și nici nu îți ia foarte mult din timp o astfel de sesiune.

Este foarte popular în rândul vedetelor, ai foștiilor sportivi de performanță, avocați, coorporatiști…etc. Dacă ești în căutare de o terapie cu oxigen în Constanța, sau mai exact de amestecul oxigen-ozon ce ne dă Ozonoterapia, te așteptăm să te programezi!

PROGRAMEAZĂ-ȚI O CONSULTAȚIE ACUM: