Recuperarea activă a pacientului

Terapia durerii însumează totalitatea procedeelor care ajută la recuperarea fizică și psihică a pacienților care au suferit accidente sau care au suferit de diferite afecțiuni.

Metodele de reabilitate pot să difere de la persoană la persoană, însă ele au aceleași scopuri, mai exact: dobândirea funcționalității fizice și psihice pentru o auto-gestiune proprie pe viitor cu un minim de ajutor din partea terților, acomodarea complexă cu schimbările survenite în urma bolii și integrarea în familie și comunitate.

Durerile de spate pot fi catalogate ca principala cauză care limitează libertatea de mișcare a persoanelor cu vârsta mai mică de 45 de ani. Ca metode de tratament se aplică: medicația, autoîngrijirea și sportul ușor, recuperarea medicală sub supravegherea unui specialist sau intervenția chirurgicală.

Durerile articulare ascund deseori afecțiuni care pot fi tratate mai ușor dacă se ia în timp util o măsură asupra acestora. De obicei, durerile articulare se manifestă la nivelul încheieturilor, genunchilor sau a umerilor. Pentru un diagnostic precis, se recomandă a se apela cu încredere și fără întârziere la medicul specialist! Dacă aveți nevoie de un medic specialist sau fizioterapeut specializat inclusiv pe Terapia Durerii, îl găsiți în orașul Constanța prin cabinetul doctorului Marius Sorin Chiriac.


PROGRAMEAZĂ-ȚI O CONSULTAȚIE ACUM: